28.10.2008

Zincir

Her yazı bir öncekini geçersiz kılıyor artık burda. O kadar hızlı değişiyor koşullar. Misal açılmış blogger ve benim aşağıdaki yazının sonundaki dip notum saçmasapan bir sayıklama olarak kalmış işte.  Wordpress'teki adresimde Maşuk dedi ki diye bir bölüm bile yapmıştım. Şimdi Maşuk'la adamı koltuktan düşüren diyaloglar silsilesini burda ne yaparım diye düşünüyordum. Haber geldi. Açıldı koş koş diye. Olmadı ekleyiveririm bir etiket diyaloglarımıza. 

Bu aralar küçük, şahsi evrenim hem kendi etrafında hem de hayatın yörüngesinde fır fır dönüyor. İki pazar üstüste sınavım var. Çalışılacak testlerim var. İş başvurusu için belgeler topladım. Onların devamı var. SGK'da koşturulacak işlerim var. İyileştirilecek bir Kaplumbağa ve ıslah edilecek bir Aktris var elimde. 

Geçen hafta işbaşvurusunda bulundum. Ve de yıllardır Ankara'da en en en çok sevdiğim binaya girme fırsatı buldum. Herkes dosyasını teslim etme telaşındayken ben salonda sallanan devasa avizeyi seyredip durdum. Bir de damacana üzerindeki notu: "Çay demlemek için kullanmayınız". 

"Sivil Hizmetkar" olacak mıyım acaba? Merakla bekliyorum maceranın sonunu. 

Böyle de yazabilirdim şöyle de: 

Bu hafta sınava çalış. 
Oğlanı iyileştir. 
Oğlanı hastaneye götür- 3 yaş kontrolü. 
Hastaneye gitmişken raporu imzalat hocaya
sınav yerini öğren
pazar günü sınava girmeyi unutma 

günün yorumu: 
Maşuk: doğalgaza gelen zam blogger'ın kapatılması kadar tepki çekmedi yahu!!!


4 Yorum:

Büşra dedi ki...

keşke doğalgaz zammı da bu kadar tepki çekseydi:)

Primarima dedi ki...

Harika!
Doğalgaz zammını hatırlattı birisi oysaki ben elimden geldiğinde duymazdan geliyordum çok canım sıkılıyor çook ben ısınmak istiyorum bu sene yaa :(

mermaid dedi ki...

doğalgaz zammının değişme ihtimali yok ki:(
tepki verelim zam geri çekilsin falan ütopya.
ayrıca bir de elektrik zammı var unutmayalım:(

Adsız dedi ki...

Bi fikrim var. Kapatılan ne varsa kapatmak yetmesin bi de yıkıp yakalım. Isınalım.