21.11.2012

Boyu çeken deniz

Ağustos ayından bu yana kendimi kendime adadım. Yaklaşık on yıldır itinayla taşıdığım kilolarımdan ani bir kararla kurtulmak istedim. Yıllarca her ekolden diyetisyen ve yardımcı ürünü denemiş üstelik de haşimoto hastası olarak bu sefer kendi kendime yapacağım dedim. İlk defa inandım. Kendime en uygun sistemi buldum.

Sonuç: 15 kilo gitti.

Ama bu kilolar giderken de en çok vaktimi alan şey yine kendim oldum:) O yüzden de sevdiğim herşeyi ihmal eder oldum. bkz. burası.

Durmuyorum. Devam ediyorum. Bu işe en çok da Aktrisin mutlu olmasına seviniyorum. Yıllarca Kaplumbağa efendi "Sakın kilo verme, herkesin annesinin kemikleri batıyor sarılınca. Sende hiç olmuyor. Çok güzel birşey kemik batmaması" dese de o da şaşırıyor değişime.

Geri bildirimler de almaya başladım. Ama işin tuhafı zayıflamışsın lafından çok sen çektin mi? demeleri. Hoşuma gitti bu iş. Keyfini çıkararak yoluma devam ediyorum.

7 Yorum:

hüznün tadı dedi ki...

Kendin için ne güzel bir yılbaşı hediyesi yapmışsın. Kutlarım. Bu arada "Ay ama yüzün çökmüş" diyen kıskançlara sakın inanma.

serpil dedi ki...

Tebrik ederim, 15 kilo az değil, iraden güçlü demek ki.

KEYF-İEMEL dedi ki...

Süpersiinn :)

Tanya's dedi ki...

Sardunyaaa,

Aaaa artık kemiklerin batacak mı yani:))

Şaka bir tarafa bravo sana:)

Öpücük.

Sardunya dedi ki...

Çook teşekkürler:) Yolu yarıladım. Bir bu kadar daha yolum var bence. Bakalım artık:)

Kremali'nin annesi dedi ki...

Hepsi gitmeden once soyle bir sarilaydik iyiydi. Artik Kaplumbaga'dan dinlerim Sardunya'nin o eski pofidik gunlerini :) Yolun acik olsun. Yolculugun nicelerine ilham. Sevgi ve selamlarimla.

NEFİSE dedi ki...

Hadi bakalım...kendim vermiş kadar mutlu oldum inan :)